Mittwoch, 13. September 2017

Nyerjen túlórát ellentmondásos lövés miatt. Washington sikerült Portlandben

Wizards szombaton nem sajátította az első felében, a vesztesége bet365 kifizetés módok elérte a 21 bet365 fogadási bónuszt pontot, és így lehet osztályokon edző Scotta Brookse még mindig, mint, hogy az öltözőben a félidőben csak ment jedenáctibodovým különbség. Tíz őket a második felében sikerült törölni, és még vezetni, de a játék küldött hosszabbítás, a második a sorban mindkét csapat, át dob ​​forgási Trail Blazers Jusuf Nurkič.

A lehetőség, hogy bet365 fizetési módok vessen véget a párbaj a rendes játékidőben pedig akkor még John Wall, de hiányzott. Állítsa pětiminutovku ve ndégek domináltak az arány 13:12, köszönhetően a sikeres lövés, amely csak a vége előtt küldött a kosárba Morris, a szerző egy kétágyas kétágyas 13 pontot és 11 lepattanót.Az egyik elérte és két csapattársai Otto Porter (18 pont, 10 lepattanó) és Marcin Gortat (15 pont, 15 lepattanó).

Strelecky vendég húzta hátvéd Wall, kapitány Washington adta 39 pontot és kilenc gólpassz, 26 pontok Bradley Beal hozzáadásával. „Nagyon boldogok voltunk, mint mi uralja az egész bajnokságban," mondta a mérkőzés után Beal. „A fiúk futott be az öltözőbe, és dobott körül egy vizes palackot. Ez volt őrült, elektromos, mi nagyon izgatott. Különösen ilyen tanfolyam után "- írta.A hazai mez volt a bet365 sport fogadás online leglátványosabb CJ McCollum (34 pont) és Damian Lillard (33).

A párbaj a két legjobb csapat a verseny, de nem az összes nyugvó csillagok m indkét oldalán, legyőzte San Antonio Golden State 107: 85 és elveszti Warriors táblázat csak egy győzelem.

Cleveland ismét elfoglalta, és hála egy tripla dupla LeBron James 24 pontot, 12 lepattanót és 13 gólpassz Orlando nyerte 116 104. Russell Westbrook 32 tripla dupla a szezon (33 pont, 11 lepattanó, 14 gólpassz) messze meghaladta a másik férfi korábbi táblázatokban Wilt Chamberlain és vezette Oklahoma hogy diadalt Utah 112: 104.


Egy kiváló esti töltött is alatta lejátszó New Orleans Anthony Davis, aki egy jelentős részét a győzelem Pelicans 125: 122 hosszabbítás bet365 online fogadási útmutatók után Charlotte.45 perccel a fedélzeten 46 pontot és 21 lepattanót talált. A leghosszabb nyerési szezont a bajnokságban a Milwaukee tartja, örvendezve a hatodiknak köszönhetően a Minnesota 102: 95-ös győzelmének.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen