Freitag, 14. April 2017

Austrália je Socceroos end porážok s víťazstvo nad Saudskej Arábii

Socceroos zaznamenaný len svoje druhé víťazstvo vo Ange Postecoglou s nervami 3-2 víťazstvo nad Saudskej Arábie v Londýne. Veľké zbrane Tim Cahill a Mile Jedinak dostal Austrálii preč leták pred púhych 3677 fanúšikov na Craven Cottage, dávať je 2-0 až po iba šiestich minút. Ale boli tam nervózny momenty ako Saudská Arábia bránili sa v cieli po polčase, a znovu po mladý obranca Bailey Wright nastrieľal na svoje Socceroos debute.

Je to prvé víťazstvo v Austrálii, pretože porazil Kostariku 1- 0 mm Postecoglou prvá hra v poplatku v novembri minulého roka, ale to bolo ďaleko od presvedčivého výkonu.Po rekordnej vyrovnal ho rizonte piatich priamych strát proti niektorej z najlepších stranách sveta, zápas proti 83.-zaradil Saudovia sa objavila ako ich najľahšie v určitú dobu.

Majú svoju prácu a tam boli niektoré povzbudivé známky, ale tam bol tiež veľa starať Postecoglou smerom na majstrovstvách Ázie januárové, najmä v obrane. Tréner urobil štyri zmeny oproti strane, ktorá stratila 2-0 do Belgicka, s 22-ročný Wright svojho debutu v východiskovej úlohe centrum-back.Inde, Massimo Luongo získal prvý štart v trojčlennú Stredný záložník spolu s kapitánom Jedinák a Josh BRILLIAN, zatiaľ čo Mitch Langerak dostal šancu v cieli namiesto Mat Ryana.

Austrália utrpel ranu, keď centrum back Alex Wilkinson bol nútený off a nahradená Trent Sainsbury iba po piatich minútach, keď sa nedokázal zotaviť zo zranenia utrpel vo warm-upu. Ale Australia zdvojnásobil svoj prospech sekúnd neskôr, keď sám pred brankárom Jedinak nasmeroval hlavičku do bránky od Josha Brillante je priamy voľný kop.

Saudovia vyrástol do hry a do druhej polovice vyzeral nebezpečnejšie stranu ako Austrália je mladistvý obrana bola vystavená.Na strane zálivu vyslúžil pokutu vo 70. minúte, kedy bol Langerak ponechaná niektorými Chatrný brániť a pripnutý Mukhtar Fallatah v krabici, s Hassan Muath drážkovanie trest.

Austrálie vyzeral, aby výsledok nepochybne, keď Preston North End obranca Wright hlavičkou zblízka v 77. minúte z rohu. Ale Socceroos nemohli dať výsledok do postele a ich obrana vyzerala všetci na mori, keď Taiseer Aljassam dostal Arabi Druhý v 84. minúte sa Langerak museli urobiť nejaké zásadné zásahy do umierajúcich fázach.

Mládež Brad Smith a Tomi Juric mali herný čas v druhej polovici, zatiaľ čo Luongo bol obzvlášť pôsobivý v prvom polroku na jeho štartovej debute.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen