Donnerstag, 13. April 2017

Toronto Blue Jays výkon svojho prvého titulu AL východe od roku 1993

Toronto Blue Jays si zabezpečil svoj prvý AL Východnej šampionát v 22 rokoch s 15-2 oponovanie Baltimore v stredu, čím je vhodný záver k ich nezastaviteľnou, dvojmesačného obdobia.

Toronto zadaná doubleheader potrebuje len jedno víťazstvo eliminovať New York Yankees a tvrdia prvý titul klubu od roku 1993. napätia skončila pomerne rýchlo, ako Toronto vybudoval vedenie 4-0 vo štvrtej smene pred pridaním štyroch dlžného beží v fifth.Toronto je drought- mlátiť playoff prielom overuje all-in prístup Čítajte viac

zostávajúce smena bola samotná predohra k oslave, ktorá bola viac ako dve desiatky rokov v stave zrodu.Tam bolo niekoľko stoviek fanúšikov Toronta modrého plátna v malom dave, ktorý sa zhromaždil na makeup hry umyté dažďom v utorok. Toronto dugout vyprázdnil na konci a hráči vyskočili hore a dole v Masové zhluky medzi kopcom a treťou základňou. Pretože tam bola druhá hra, ktorá sa má hrať, Blue Jays sa rozhodli odložiť šampanské oslavy až po nočnú škvrnu. Po dlhom čakaní na toast rozdelenie titul, pár hodín pravdepodobne nebudú robiť veľa rozdielu. Marcus Stroman (4-0) dovolil jeden beh a päť hitov cez ôsmich behaní v jeho Štvrtý štart od návratu z operácie ľavého kolena.Udrel sa osem a išli dvaja.

Jose Bautista udrel do jeho 40. homerun, Edwin Encarnacion dodaný No37 a Justin smoak tiež pripojený k Toronto.


Ryan Goins mal kariéru-high päť hitov, ktoré pomáhajú Blue Jays vyhrať svoj šiesty rovno.

Blue Jays sa na št vrté miesto v AL východe ráno 29. júla s 50-51 záznamu, osem hier za Yankees. Ale podporené akvizíciami Dávida Price, Troy Tulowitzki Ben ctiť, LaTroy Hawkins a Mark Lowe, thecBlue Jays vyhral 42 zo svojich najbližších 56 hier, outscoring súpera 342-200.Oni skončili najdlhšia playoff sucho hlavných ligách 26. septembra, kedy si zaistil nič horšie ako kotvisko divoké karty.

Vo svojej prvej postseason vzhľad, pretože Joe Carter World Series-vyhrávať Homer potvrdili svoju druhú rovno titul, Blue Jays otvoriť AL Division Series doma na 8. októbra. Sú to práve pred brániť Kansas City za najlepší rekord v návrhu na zmenu, ktorá by priniesla matchup proti víťaza divokej karty.

Stroman Výnimočná pitching tento mesiac pridal k nárastu. Pravé hander má 1,67 ERA a porazil Yankees dvakrát.

Pred rokom, Baltimore oslávil prvý titul AL východ od roku 1997.V stredu Orioles sledovali ich nástupcovia skončí ešte dlh šie čakať.

To bolo prvé hra Baltimoreova od chvíle, kedy oficiálne vyradený z playoff tvrdenia. Orioles ponúkol malý odpor, a to aj za predpokladu, viac ako malej miere pomôcť :. Sedem džbány kombinovať vydať 10 prechádzky a Baltimore spáchal štyri chyby, hoci prichádza s najlepšou chytajúci percento vo veľkých

Po Miguel Gonzalez (9-12) prechádzal tri a vzdal štyri behy do 3 2/3 smenách, potulný vrhá od džbánu Jason Garcia a prvá baseman Chris Davis na rovnakú hru ako palivo v rámci piatej smene povstania, ktorá zmenila hru v debakel.

Unibet-Podrobnosti tu

Steve Pearce homered v siedmom pre osamelého behu Baltimore.Je nejaká nádej, že Orioles mal z zachrániť výhernej obdobia.

Unibet-Viac informácií

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen