Dienstag, 18. April 2017

Budaj vyhrál, Hossa skóroval a Jurčo tečoval

NEW YORK. V zápasech zámořské NHL si v noci na sobotu vylepšili kanadské bodování i Slovenské hokejisté. Marián Hossa přispěl 28. gólem v sezoně k vítězství Chicaga Blackahwks na ledě Columbusu Blue Jackets 4: 3.

Marián Hossa z Chicaga vstřelil v pátek na ledě Columbusu 28. gól v sezoně a s 57 body je nejproduktivnějším Slovákem v ročníku.

Trenčan posílal v 31. min střelou zápěstím Blackhawks do vedení 3: 2. Domácí, kteří vyhrávali 1: 0 i 2: 1, však o dvě minuty vyrovnali. Když se zdálo, že se bude prodlužovat, rozhodl o výsledku v čase 59:56 min bekhendem po závaru před brankou Ben Smith.

"Bylo to skvěle načasované.Během celého zápasu jsme se snažili vytvářet Bet365-Vyzvednout bonus tlak před Sergejem Bobrovská a výsledek se dostavil, "těšil se trenér Blackhawks Joel Quenneville.

Chicago zdolalo Blue Jackets třinácté v řadě. Columbus zatím zůstává posledním postupujícím do play-off z Východní konference, před Torontem má bodový náskok. Gól Mariána Hossy

Slovák Michal Handzuš by se mohl do sestavy Chicaga vrátit po vynechání dvou duelů proti Minnesotě a Columbusu už v neděli v souboji se St.Louis.

Banskobystričan nebyl s mužstvem ani na utkání v Columbusu a odpočíval doma.

Podle trenéra Joela Quennevilla dali Handzuš čas na odpočinek, aby zregeneroval síly před vyvrcholením sezóny.

Sedmatřicetiletý centr nedohrál už ani předchozí souboj Blackhawks v Pittsburghu, kdy ve třetí třetině nezasáhl do hry. Handzuš odehrál v této sezoně 56 utkání, v nichž vstřelil čtyř i góly a přidal jedenáct asistencí. Informace zveřejnil web deníku Chicago Sun-Times. Jurčo jemně tečoval

Skvělá první třetina pomohla Detroitu přiblížit se o další dva body k 23. play off v řadě.Red Wings dokázali díky třem gólům za necelých šestnáct minut zdolat Buffalo 3: 2.

Mezi úspěšnými střelci byl Tomáš Jurčo, který se v 15. min v přesilovce radoval z patnáctého přesného zásahu v sezoně. Během přesilové hry umně tečoval před brankou střelu od modré.

Detroit vyhrál čtvrtý duel v řadě a drží sedmou příčku ve Východní konferenci. Od 6. března 1994 vyhráli Red Wings doma nad Sabres třináct zápasů a prohráli jen jednou v nastaveném čase.

Trenér Mike Babcock se těšil ze 413. výhry na lavičce Detroitu, čímž se vyrovnal nejúspěšnějšímu kouči v historii tohoto klubu Jackovi Adamsovi.Teč Tomáše Jurča

Dařilo se i Slovenská brankáři Petrovi Budajovi, který se v dresu Montrealu těšil z vítězství 7: 4 na ledě Ottawy Senators. Gólman hosty měl 39 zákroků a 90,7% úspěšnost a zapsal si desátý triumf v sezóně.

Hvězdou večera však byl útočník Montrealu Max Pacioretty s bilancí 3 + 2, který současně zaznamenal již třetí hattrick v tomto ročníku.

Další slovenský brankář Jaroslav Halák měl sice 93,5% úspěšnost zákroků, když kryl 29 pokusů, ale jeho tým Washington Capitals prohrál v New Jersey 1: 2. Rozhodující gól Devils dal v 56. minutě Ryan Carter.

Branky: 2. MacKenzie (Umberger, Boll), 21. Johansen (Dubinsky, Atkinson), 33. Anisimov (Wisniewski, J.Johnson) - 18. Morin (Rozsíval, Sharp), 25. Sharp (Keith), 31. Marián HOSSA (Versteeg, Keith), 60.


B. Smith (Keith, Seabrook)

Marián Hossa (Chicago ) odeh rál 18:41 min, měl 4 střely, dal 1 gól

Branky: 33. T. Ruutu (Gelinas, Zajac), 56. R. Carter (Židlický, Harrold) - 11. Ovečkin (Grabovskij , Nicklas Bäckström)

Jaroslav Bet365-Podrobnosti zde Halák (Washington) měl 29 úspěšných zákroků

Góly: 3. Z. Smith (Phillips), 5. Hemský (Wiercioch), 6. Z. Smith (Zibanejad, Neil), 55. Zibanejad (Turris) - 8. A. Markov (Galchenyuk, Jemelin), 10. Weaver (Plekanec, Pacioretty), 16. Pacioretty (Vanek, Weaver), 25. Eller (B. Gionta) , 36. Pacioretty, 42. Pacioretty (Desharnais, Vanek), 50.Desharnais (Pacioretty, Vanek)

Peter Budaj (Montreal) měl 39 úspěšných zákroků

Branky: 6. Helm (Glendening, Dekeyser), 15. Jurčo (Dekeyser, Alfredsson) - 33 . McBain (Ruhwedel, Leino), 47. Deslauriers (Larsson)

Tomáš Tatar odehrál 13:30 min a měl 1 střelu, Tomáš Jurčo (oba Detroit) odehrál 14:15 min, vstřelil 1 gól a měl 5 střel

Góly: 23. Trocheck (Hayes, Pirri) - 22. Agostino (McGrattan, Billins), 27. Cammalleri (Hudler) Phoenix - Edmonton 2: 3 PSN (0: 1, 1: 0 , 1: 1 - 0: 0, 0: 1)

Góly: 35. Ekman-Larsson (Yandle, Boedker), 53. Chipchura (Erat, Ekman-Larsson) - 20. J. Schultz ( Eberle, T. Hall), 60. Gagner (Eberle), rozhodující sam.nájezd Gagner

Martin Marinčin (Edmonton) odehrál 20:14 min, měl 1 minusový bod a 1 střelu

Góly: 15. Palmieri (Maroon, Perreault), 24. Winnik (Rakell ) - 6. C. Wilson (Josi), 13. C. Wilson (Hörnqvist, Ellis), 14. Fisher (Hörnqvist, Cullen), 18. Hörnqvist (Cullen, Fisher), 36. Fisher (S. Weber, Cullen)

tipování na Bet365

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen