Dienstag, 11. April 2017

Washington zakazuje Robert Griffin III od hovoriť s médiami

Washington zvýšila vyhliadky na zúčtovanie s NFL, a miestnych médií potom, čo zakázané Robert Griffin III od hovoriť s novinármi, v dôsledku jeho "najlepší quarterback v lige" tvrdenie, že mali sociálne médiá šialenstvo.

Náš tím povedal, že by sa vypnutie prístupu k Griffin "na chvíľu", podľa Bart Hubbuch New York Post. Nebol žiadny oficiálny komentár od team.Bart Hubbuch (@BartHubbuch) Redskins sú vypnutie RG3 non-GameDay prístup "nejakú dobu" po jeho chváliť kontroverzie.Dúfam, NFL a miestne médiá intervene.August 18. 2015

Tento zákaz nasleduje komentáre Griffina cez víkend, keď tvrdil vo svojom otvorenom rozhovore pre Washington televízne stani ce WJLA TV: "Mám pocit, že ' m najlepší quarterback v lige. "stanovisko viedlo k výsmechu v tlači a sociálnych médií, od tých, ktorí mohli Griffina ako nadaný, ale krehkého quarterback, ktorý zlyhal ukázať svoju najlepšiu formu po sen nováčikovskej sezóne.

Griffin hovorí: "Nemám pocit, že musím prísť sem a ukázať nikomu nič, alebo prečo som lepší ako ten chlap, alebo lepšie ako ten chlapík. Je to skôr o tom ísť von a tvrdiť, že pre mňa, idem von a hrám, viem, že som najlepší quarterback v tomto tíme.Mám pocit, že som najlepší quarterback v lige a ja musím ísť von a ukázať, že.

"Je to chalani v tejto lige, ktoré urobil oveľa viac ako ja. Ale stále zobraziť seba ako najlepší, pretože to je to, čo som pracovať na každý deň. "

V skutočnosti, Griffin citácie bola zložitejšia, než titulky navrhla a on acknowleged to bolo viac o kývnutie na jeho konkurenčné prírode než realita.Ale to nezastavilo vírenie kritiky.

Hubbuch nebol zaujatý ban.Bart Hubbuch (@BartHubbuch) dospelý muž RG3 schopný konať na vlastnú päsť s ďalšími pestovanými ľuďmi majúcimi notebookov a mikrofóny, podľa Redskins.August 18. 2015

Griffin vyhral 2011 Heisman trofej po tom, čo hral na Baylor University v NCAA, a bol navrhnutý celkovo druhý Washingtone v roku 2012, ale bojoval s kolená a členku zranenie tých dvoch minulých sezón. Začal len sedem hier v minulom roku, pretože tím skončil 4-12, a posledné miesto vo svojej divízii.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen