Dienstag, 18. April 2017

Nick Kyrgios sa rozhodol pre zápas s Andym Murrayom ​​po výhre Hopman Cupu

The Australian No1, ktorý bol pokutovaný £ 16.200 v auguste za jeho poznámky o Stan Wawrinka priateľky, získava sa z stráca prvý set 6-4, aby sa v najbližších dvoch 6-1 6-4, keď porazil Nemca v niečo málo cez za hodinu v prípade zmiešaných družstiev v Perthe.

20-ročný budú čeliť svetu No2 Murray, keď Austrália Green, jeden z dvoch tímov reprezentujúcich hostiteľskou krajinou, hrať Veľkú Britániu v niečom blízky odveta minulého Davis Cup semifinále.Facebook Twitter Pinterest Roger Federer hrá exhibičný zápas s obrie raketa

"Už som sa tešil, že po dlhú dobu," povedal Kyrgios. "Chystám sa ísť a urobiť všetko pre to, aby fyzicky pripraviť k tomuto boju."

Murray bude partnerom Heather Watson pre turnaj, ktorý je trénovaný jeho matka Judy.Zaklopal Kyrgios z austrálskych, francúzskych a amerických sa otvorí v roku 2015.

"Jiří je kvalitný hráč a zaslúžil si vyhrať, ale to bolo len dobre prísť sem pre prvý zápas roka a získať ťažký zápas, "povedal Hewitt. "Dúfajme, že môžem prísť do konca týždňa a hneď lepšie odtiaľ sa pripraviť na zvyšok leta."

Hewitt, dvojnásobný grand slam víťaz a bývalý majster sveta No1, už bol menovaný austrálskej Davis Cup kapitán a bude mať na starosti tím proti Spojeným štátom v prvom kole svetovej skupiny hrajú od 4-6 marca na Kooyong v Melbourne.

Serena Williams a Jack Sock Spojených štátov odštartuje svoj turnaj v pondelok proti Ukrajine, zatiaľ čo Murray a Watsona prvou úlohou bude dostať cez francúzsky tím Kenny de Schepper a Caroline Garcia.

v Brisbane International top-nas adený Roger Federer a druhý nasadený Kei Nishikori Japonska majú v prvom kole byes v mužskom draw, zatiaľ čo obhajca titulu Maria Šarapovová mohla hrať svoju prvú guľatý zápas v utorok.

Federer nemusia hrať až v stredu a keď to urobí, bude mať bývalá svetová NO 3, Ivan Ljubicic, ako jeho tréner pre The prvýkrát.17-time grand slam šampión najal chorvátskej pracovať po boku svojho hlavného trénera, Severin Luthi, tento rok po Stefan Edberg rozhodol nepokračovať s tretím rokom Federer tábore.

"Čo sa mi páči o ňom , že je veľmi priamy. Ten vám vedieť, čo vidia a myslia, "povedal Federer. "Cvičíme veľmi dobre dohromady. Má dobrý postreh. Hrali sme proti sebe viac ako 15 krát, rovnako tak vie, že svoju hru veľmi dobre. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen